Udlejning af AV-udstyr

 

Nordic Rentals udlejer alle typer af AV-udstyr til dit næste arrangement. Vi udlejer audiovisuelt udstyr til konferencer, mødelokaler og events, men også til generalforsamlingen eller det lille møde.

Vi kan levere præcis det udstyr der passer til dit arrangement og vores professionelle AV-teknikere sørger for det virker før det går løs. Vi er leveringsdygtige i alle anerkendte mærker indenfor professionelt AV udstyr og benytter kun AV-teknik af højeste kvalitet.

AV udstyret består bl.a. af: Storskærme og LED skærme, projektor, lærreder, fladskærme mm til fremvisninger ved mødet, konferencen eller på scenen. Fuldendt lyd i form af højtaleranlæg og trådløse mikrofoner.

Vi leverer også interaktive løsninger, videoudstyr, pc, dias, dataprojektor og kongres mikrofonanlæg til de helt store forsamlinger.

Audio visuelt udstyr bruges til formidling af lyd, lys og billeder i konferencelokaler, mødelokaler, streaming,  undervisningslokaler, koncertsale, teatre, messer, sportsarener og meget mere.

Kontakt os i dag og få en snak om dit næste arrangement,ring +45 70 26 52 22

Sortiment af AV-udstyr

 

Se de forskellige typer vi bruger herunder, har du specielle ønsker klarer vi selvfølgelig også det.

Hvad er AV udstyr

 

AV er en forkortelse af ordene audio og visuelt, hvilket er de latinske ord for "at høre" (audio) og "i syne" (visualis).

Audiovisuel eller AV er således et ord der bruges om kombinationen af lyd og billede. AV bruges især i ordene AV-udstyr, og AV-teknik. AV-lokale er også ofte brugt især på uddannelsesinstitutioner, hvor der er permanente lokaler udstyret med AV-teknik.

AV-udstyr er det udstyr der bruges til at fremvisning eller afspilning af lys, billeder og lyd til feks. en konference, et møde eller andet arrangement. Nordic Rentals udlejer AV-anlæg til mange formål det kan være udstillinger, messer, sportsarener, møde- og konferencelokaler, lydstudier, koncertsale, teatre, musical, gymnastiksale, undervisningslokaler og meget mere. 

Kvalitetten er vigtig. Et ellers vellykket arrangement kan falde helt til jorden hvis AV-udstyret svigter. Mange kender den ubehagelige følelse af at stå på scenen med en mikrofon eller fremviser der ikke fungerer. Tidsplanen skrider og fokus bliver rettet de forkerte steder hen til ærgelse for både den performende og publikum. Derfor benytter Nordic sig kun af det bedste udstyr indenfor AV og har samtidig en dygtig medarbejderstab til at varetage opstilling og rådgivning. Vores eksperter hjælper med valg at det rette udstyr, der passer præcis til det lokale eller begivenhed det skal bruges til.

AV-udlejning er vores hurtigst voksende forretningsområde, hvilket også gør at vores udstyr er topmoderne og sortimentet er i konstant udvikling. 

Vi er landsdækkende i AV udlejning, så om du skal afholde et arrangement i Aarhus, Aalborg, Odense, København eller hvilket som helst andet sted i landet, er vi klar til at hjælpe. 

 

Streaming - Kommunikation uden grænser

 

Flere og flere virksomheder vælger i dag streaming som formidling. Streaming fungerer ved, at live-optagelser fra et arrangement sendes, altså streames, via internettet og gør, at konferencer releases og lanceringer kan opleves i høj billedkvalitet og i real tid, uanset hvor i verden tilskueren befinder sig.

Med en professionel afvikling af streaming fra generalforsamlinger, konferencer eller præsentationer gør vi det muligt for kunden at levere sit budskab, både lokalt, regionalt, nationalt og globalt. Forhør vores AV afdeling om dine muligheder for streaming.