Lydudlejning | Udlejning af professionelt lyd-udstyr

 

Hos Nordic Rentals kan du leje professionelt lydudstyr til hvilket som helst arrangement. Få den helt rigtige løsning på lyd til dit næste møde, konference eller kongres. 

Vi er en af Skandinaviens største leverandører af store lydproduktioner til koncerter, festivals, teater og musicals. I vores afdeling for lydudlejning finder du udstyr i den nyeste teknologi sammen med et team af topmotiverede lydfolk der kan hjælpe dig igennem alle faser.

 

Vores program indholder højtalere og andet lydudstyr fra anerkendte producenter.

 

 

Kontakt os i dag og få en snak om lydudlejning med vores professionelle lyd-team. De hjælper dig til at få det helt rigtige lydudstyr til dit næste arrangement.

Ring 7026 5222 og få lyd på.

 

Udlejning af lyd og lys

Vi har udlejet lydudstyr til såvel store som små begivenheder i ind- og udland, og vores erfaring er din tryghed for en vellykket koncert, kongres eller andet, der kræver stærkt professionelt lydudstyr.

Vi har leveret store og små lydproduktioner til mange begivenheder som feks Palmesus i Norge, Smukfest i Skanderborg, Grøn Koncert, Tinderbox og mange flere. Lydudlejning er en af vores største områder og udstyret er meget omfattende.

 

Vores store lager af lydudstyr gør, at vi kan varetage hvilken som helst opgave. Vores veluddannede personale sørger for, at det hele virker, og du får leveret præcis det anlæg, der kræves for at dit arrangement bliver vellykket.

Hos Nordic kan du leje professionelt lyd, lys, AV-udstyr og sceneudstyr på markedets bedste vilkår.

 

Den gode lyd er en diskretionssag

Lyd er på mange måder lig med diskretion. Den gode lyd formidler et budskab på effektiv og behagelig vis og lykkes fuldt ud, når publikums fokus er på lydens indhold og ikke lydens form.

Diskretion er også en vigtig faktor i det fysiske setup. Til eksempelvis en konference vil det betyde, at indlæg, stemningsmusik i pausen, digitale præsentationer og en afsluttende koncert med fuldt orkester alt sammen kan klares med et og samme lydanlæg. Ingen udskiftning, ingen forvirring. Bare god, effektfuld og diskret lyd.