Nordic Rentals fjerner usikre jordspyd

 

Operationel Direktør, Jens Elsborg:


Det er med stor tilfredshed vi kan se det positive resultat af de konstruktions ændringer CVH scenen har gennemgået denne sommer.


Hos Nordic Rentals er vi gået bort fra jordspyd på scenerne, da denne form for sikring ikke kunne dokumenterer vedhæftning i jordbunden, da der sidste år blev lavet trækprøvetests af både Roskilde Festivalen og Grøn Koncert.


På denne baggrund, er vi nu gået over til at anvende medbragt ballast i stedet. 


Scenen er en integreret platform, hvori gulvet er en del af den samlede konstruktion og der anvendes wirekryds på 3 sider, i taget og til hver enkelt ballast depot. Dette giver en statisk meget robust og sikker konstruktion.


Scenen opstillet på fx Langelands Festivallen har en statisk beregning, der dokumenterer sikring mod væltning, indtil vindstyrker på op til 24ms(10 Beaufort) /10 minutters middelvind, ved den aktuelle vindretning der var på Langeland i lørdags, med alle pressendinger monteret.


Vores normale sikkerhedsprocedurer er at sider- og bagvægge nedtages ved 15ms(7-8 Beaufort)/10 minutters middelvind og at der evakueres ved 20ms(8-9 Beaufort)/10 minuttes middelvind.


Check evt. nedenstående link til DMI. 24ms(10 Beaufort) som på Langeland, står listet til vindstød af storm styrke. 


http://www.dmi.dk/dmi/index/danmark/farvandsudsigter/beaufort.htmSikkerh

Galleri

Nordic Sales

Audio - lighting & stage specialists - new and second hand

Nordic Rentals A/S er medlem af