Bliv freelancer

Vi søger nye freelancere

Der er kommet gang i branchen igen, og det glæder os! Derfor er vi hos Nordic Rentals på udkig efter flere freelancere, som vi kan benytte os af når behovet opstår.

Freelancer portal

Opret dig     Log ind    

For at tilmelde dig vores freelancer portal behøver du ikke være super AA++ tekniker med 20-års erfaring. Du skal blot have lyst til at være en del af holdet, og have lysten til at lære.
Vi ser denne portal som en ”icebreaker” til alle jer super dygtige teknikere derude i branchen, som vi endnu ikke har mødt eller arbejdet sammen med. Dog vil vi også meget gerne have eksisterende freelancere til at tilmelde sig portalen, det er klart.

Når du tilmelder dig er der en sektion hvor du skal skrive lidt om dig selv, som du bare skal udfylde så ærligt som du kan – så vi har en god ide om det tekniske niveau du er på, men også lidt om dine drømme for fremtiden. Så har vi muligheden for at få dig lagt på ”den rette hylde” i forhold til de opgaver vi kan tilbyde dig.

Vi har brug for teknikere på alle niveauer – så bare fordi du ikke har lavet store projekter, så vil vi stadig meget gerne i kontakt med dig.

Vi søger teknikere inden for lys, lyd, AV og scene. Dertil også chauffører.

Som en del af vores portal, vil du som freelancer blive tilbudt opgaver løbende, når vi har behov for ekstra hænder.

Ring på 7026 5222 eller skriv til os på mail@nordic.dk, hvis du vil høre mere om portalen, eller det at være freelancer for os.