Comtech A/S bliver en del af Nordic Rentals A/S

Den 1. oktober 2019 opruster Nordic Rentals A/S, når AV- og lysvirksomheden Comtech A/S bliver en del af Nordic Rentals A/S. Overtagelsen betyder, at Comtech A/S sikrer Nordic Rentals A/S en stærkere position på det danske marked.

En del af strategien for os har længe været at øge vores tilstedeværelse i København. Med Comtech A/S som en del af Nordic Rentals A/S, sikrer vi en oprustning af vores base i København samt en udvidelse af medarbejderstaben, der kan bidrage til, at vores kunder får den bedste service.

En del af noget større

Rejsen for Comtech A/S har de seneste år ført dem mod en stærkere position i København. For at fortsætte den rejse, er overtagelsen derfor en naturlig del af fortsat at kunne tilbyde de bedste løsninger til kunderne.

Jesper Sander, direktør i Comtech A/S fortæller:

”Nordic Rentals A/S er en god virksomhed og et godt sted at være. Det giver derfor rigtig god mening for Comtech A/S at blive en del af Nordic Rentals A/S. Det er både en fordel for branchen, Nordic Rentals A/S og os. For det gavner alle parter at blive en del af noget større.”

Stærk repræsentation i Skandinavien

”Vi er nu repræsenteret i både Ålesund, Bergen, Oslo, København og Hedensted efter opkøbet og fusionen med Konsertsystemer LLB A/S i 2018 samt overtagelsen af Comtech A/S den 1. oktober. Vi fortsætter dermed den konsolidering, som er nødvendig for vores branche, og som betyder, at vi er ét skridt nærmere at være repræsenteret i hele Skandinavien,” udtaler Torben Sjøberg Pedersen.

Medarbejdere er vigtigere end teknik

Hos Nordic Rentals A/S er medarbejderne afgørende for vores eksistens. Vi kan have meget udstyr, men uden vores medarbejdere kan vi ikke levere et godt resultat til vores kunder. Den tankegang skal findes i begrebet ’humanology’, hvilket er en sammensmeltning af mennesker og teknologi. ’Humanology’ er også et af omdrejningspunkterne i overtagelsen af Comtech A/S. Vi opruster på teknik, men vi opruster i lige så høj grad på dygtige og professionelle medarbejdere.

Overtagelsen betyder, at Nordic Rentals A/S bliver den videregående virksomhed. Det betyder ligeledes at Comtech A/S’ 17 medarbejdere samt de 3.300 kvadratmeter lagerfaciliteter inklusiv udstyr overtages af Nordic Rentals A/S. Medarbejderne hos Comtech A/S fortsætter i de samme stillinger og på den samme lokation, som de har haft ind til nu.

Vi glæder os til at tage Comtech A/S med på den rejse, som Nordic Rentals A/S er på. Og vi glæder os særligt til at byde de dygtige medarbejdere velkomne i vores professionelle familie.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte administrerende direktør hos Nordic Rentals A/S Torben Sjøberg Pedersen på tp@nordic.dk.

Tilbage