Dansk top prisen 2018

Dansktop prisen 2018

Milestone Events i Jyske Bank Boxen

Der er plads til store armbevægelser i Jyske Bank Boxen, Messecenter Hernings multiarena. Siden 2010 har Boxen lagt gulv til alt fra verdensnavne som Paul McCartney, John Mayer og Lady Gaga, til EM i kvindehåndbold, svømmestævner, ishockeykampe med mere.

Lørdag den 14. april 2018 blev Dansktoppens 50 års jubilæum fejret med Aller Medias stort anlagte awardshow Dansktop Prisen, produceret af Milestone Event og for 2. år i træk med Nordic Rentals A/S som teknikpartner.

Det er fredag d. 13, men der er ingen nervøsitet at spore inde i den kæmpestore arena. Folkene fra Nordic Rentals A/S er på forkant med sceneopbygning, lyd, spots og storskærme, og på scenen lader medvært Thomas Evers Poulsen sig interviewe foran kamera. Der er kaffe på kanderne, og projektleder Lars Jacob Pedersen fra Nordic har tid til at printe ekstra produktionsplaner fra sit midlertidige kontor backstage. De mange runde borde på gulvet er allerede dækkede med hvide duge, glas og bestik, her næsten 30 timer inden de godt 4000 gæster rykker ind.

Brikkerne falder på plads

Nede ved afviklerpulten gennemgår Milestones CEO og showproducer Jesper Johansen programmet sammen med en tekniker. Vi fanger ham i en pause sammen med Motion Graphic Designer René Brokop, der står for det visuelle indhold på de store skærme.

”Det er nogle skønne dage, for det er her, alle brikkerne falder på plads; det er trekvart års forberedelse, der kulminerer nu”, siger en afslappet Jesper Johansen. ”Som producer er det mig, der har kontakt til leverandørerne på de forskellige poster, men er også ansvarlig for det kreative arbejde: skrive manuskript, vælge deltagere og finde de gode historier, ikke mindst i forhold til, at det er et 50-års jubilæumsshow. Jeg plejer at sammenligne det med, at der bliver sat en masse togvogne på skinner rundt omkring, som så skal mødes samtidig. Det er min opgave at sørge for at de bliver sendt afsted i rette tid, og har den rigtige last ombord”.

Rene Brokop er i gang med at finpudse showets Motion Graphics, der med filmklip, stillfotos og introer skal danne det visuelle bagtæppe på storskærmene. ”Nordic har designet en mindblowing fed ramme, og den skal jeg fylde ud, lige som en maler” smiler han, og Jesper supplerer: ”René har det som et barn i en legetøjsbutik, og han er super god til at afkode og visualisere de indre billeder, jeg har skrevet ned, efter at have været rundt og besøge alle showets medvirkende. Som eventbureau er det vores opgave at fortælle historier, og René og jeg samarbejder i et kreativt spændingsfelt, der fungerer rigtig godt!”

One Team, One Mission

”Når vi laver events, vil vi gerne være ”One Team, One Mission”, og derfor er det vigtigt for mig, at der er tillid og åbenhed i forhold til vores leverandører. De teknikere, vi engagerer, skal kunne agere på mine vegne, ellers risikerer vi at ødelægge vores gode kunderelationer, og Nordic er blandt de få, der har erfaringen til at løfte en opgave som denne. Selv om forberedelsestiden er lang, skal samarbejdet stå sin prøve i løbet af disse timer, og det føler vi os helt trygge ved, ” siger Jesper Johansen.

Dansktoppen gik i luften første gang i 1968, og Allers ”Familie Journal” ønsker at markere jubilæet med et show, der er både nostalgisk og fremadskuende. Historien vil være levende til stede i skikkelse af bl. a. medvært Keld Heick. Sangen ”Vi skal gå hånd i hånd” med Keld & The Donkeys toppede som allerførste melodi den populære hitliste, og han får selskab af en række koryfæer som Bjørn Tidmand, Dario Campeotto, Dorte Kollo m.fl.

”Showet handler også om, at der er en masse nye navne på vej; gennem konkurrencen ”Mig og Min Mentor” får nye navne mulighed for at optræde sammen med de mest erfarne kunstnere, så der forhåbentlig bliver sået nogle stjernefrø, slutter Jesper Johansen. TV2 M/V er ankommet for at gøre klar til lørdagens transmission fra den musikhistoriske begivenhed. Den endelige lydprøve med kunstnerne ligger stadig et døgn længere fremme, og det er blevet tid til en velfortjent frokost.

Tilbage