fbpx
 • Danish
 • News

  The Show – A Tribute to ABBA har med næsten 800 koncerter i foreløbig 47 lande langt overgået forbillederne mht. koncertaktivitet, og har for længst fået det ultimative kvalitetsstempel: ”Absolutely the best ABBA since ABBA” af den internationale ABBA-fanklub. Dette ultimative show har nu turneret i 18 år, og Nordic Rentals A/S har været med hele vejen.

  De svenske sangerinder Camilla Dahlin og Katja Nord (som hhv. Agneta Fältskog og Anni-Frid Lyngstad) og deres 11-mands band Waterloo er forstærket med strygere og blæsere fra The London Symphonic Rock Orchestra under ledelse af Matthew Freeman. Som et særligt krydderi medvirker saxofonisten og fløjtespilleren Ulf Andersson, én af de originale ABBA-backingmusikere.

  Og ja, naturligvis er Björn og Benny også med som vellignende og velspillende kloner.

  Showet produceres af danske CSB Island Entertainment, og Nordic Rentals leverer lyd, lys og skærme, og ikke mindst – en række rutinerede teknikere, der sørger for en perfekt afvikling. Og det har de gjort over det meste af kloden – alene i 2019 har turneen rundet Sydamerika hele to gange.

  I efteråret 2019 turnerer The Show i Danmark og Sverige, og en søndag aften i november er turen kommet til MCH Herning Kongrescenter, hvor 900 midtjyder har købt billet til det to timer lange show.

  En af de rutinerede folk er Chief of Crew og front of house tekniker Andy Holmes. Han har indtil i dag styret omkring 500 koncerter med dette ensemble, og han skal sørge for, at alle 24 musikere på scenen lyder optimalt:

  ”Hvis du bare skal lave lyd på et rockband, kan du koncentrere dig om det, men har du klassiske instrumenter som violiner, obo og fløjte, skal du give plads til dem, for de er ikke kun til pynt. Vi har arbejdet med det her show i mange år, så vi er trygge ved hinanden.”

  På denne tur rundt i koncerthusene medbringer crewet alt udstyr selv; arbejdsdagen begynder kl 10.00 med opsætning, frem til lydprøven kl 17.00. Men der er helt andre vilkår, når udlandet kalder i form af fly outs, hvor den lokale arrangør skal levere udstyret. Her bliver teknikernes faglighed for alvor testet, for alt lever ikke op til kravene.

  Ved siden af Andy sidder lysmanden Peter Fisker, som i modsætning til de store arena-turnéer kun råder over en enkelt skærm til de visuals, som er resultatet af en dynamisk proces: ”Der skal være plads til, at vi bygger hele tiden. Det er absolut én af de interessante ting; man kan hele tiden bygge på. Det er en fed proces, at tingene kan være levende på den måde!”

  Alle musikere spiller med in-ear monitors, og der er ikke skyggen af en højttaler eller forstærker på scenen. Det kræver dygtige monitorfolk i form af Martin Koldbro, og yngstemanden ”Vuffi” der styrer alt det trådløse gear.

  Med lys og lyd i gode hænder er der stadig opgaver, der skal løses. Tour Manager Tarek Nielsen er CSB´s repræsentant på turen, og det er ham, der sidder med den detaljerede turplan, der tager højde for alle tænkelige forhold – plus alt det uforudsete, som da én af aftenens korsangere pludselig må en tur forbi den lokale lægevagt, eller dengang én var løbet tør for kontaktlinser en time før lukketid.
  Tarek har været tour- manager de sidste ni år, både med A Tribute to ABBA og tilsvarende hyldest-projekter. ”Jeg plejer at sige, at jeg er kongen af tribute til døde artister,” siger han med et grin.

  Han har en klar holdning til, hvorfor der er så stor efterspørgsel på denne type shows: ”Det handler om minder. Om musikken, om den første kæreste, det første brud; det er de ting musikken kan, og hvis det er godt, så er det Agneta og Anni-Frid, folk ser for sig.”

  Kl. 20.00 præcis buldrer lyden af helikopteren fra coveret på ”Arrival” ud i den fyldte sal, og de kappeklædte stjerner hvirvler ind til tonerne af ”Waterloo”. Ikke alene ligner de alle fire deres forbilleder, stemmerne, instrumenteringen, den analoge lyd – alt er perfekt. Kun afbrudt af 25 minutters pause bliver vi ført gennem ABBA´s 30 største hits. Et flot og varieret show, hvor musikken bliver understøttet af Fiskers grafik.

  Og ekstranummeret? Naturligvis  ”Thank You for the Music”.

  I en alder af bare 17 år stablede Oliver Lundgaard sidste år Vejleområdets største fodboldskole på benene. Med 162 friske deltagere blev fodboldskolen en kæmpe succes, og blev udsolgt på bare to minutter.

  Igen i år har Oliver taget teten, og arrangeret fem dages fodboldskole i Skibet, og succesen fortsætter. Allerede 1,5 måned inden fodboldskolen skydes i gang er alle pladserne udsolgt. I år får fodboldskolen besøg af selveste 1. Viceborgmesteren i Vejle Kommune Dan Arnløv Jørgensen, Danmarks kvindelige fodboldassistent træner Katrine S. Pedersen og Den Mentale Kriger Kim Boye.

  Derfor har fodboldskolen brug for en scene, og den leverer Nordic Rentals i den gode sags tjeneste. Nordic Rentals er en af Nordens største leverandører af scener, både store som små, og derfor har vi selvfølgelig også den helt rigtige scene til Oliver Lundgaard og Skibet IF’s nye fodboldskole.

  Nordic Rentals støtter initiativrige unge mennesker, og vi glæder os meget over at sponsere Skibets historiske fodboldskole, der finder sted d. 2. – 6. juli 2018.

  Da Nordic Rentals selv har rødder i Vejle er vi meget stolte af at kunne hjælpe en ung lokal dreng med at udleve og planlægge denne fantastiske fodboldskole for både piger og drenge mellem 5 og 15 år. Skibets fodboldskole sætter stort fokus på kammeratskab, og det at være en god holdkammerat både inde og udenfor fodboldbanen.

  Derfor kunne man ved sidste års fodboldskole hver dag vinde en ”Dagens holdkammerat” T-shirt, for at motivere alle deltagerne til at gøre noget ekstraordinært godt for sine holdkammerater og dermed skabe nye venner.

  Hos Nordic Rentals er utroligt glade for at kunne sponsorere scenen til Oliver Lundgaard og Skibet IF’s fodboldskole, og vi håber de alle får en fantastiske uge med fodboldfeber i hele kroppen.

  Dansktop prisen 2018

  Milestone Events i Jyske Bank Boxen

  Der er plads til store armbevægelser i Jyske Bank Boxen, Messecenter Hernings multiarena. Siden 2010 har Boxen lagt gulv til alt fra verdensnavne som Paul McCartney, John Mayer og Lady Gaga, til EM i kvindehåndbold, svømmestævner, ishockeykampe med mere.

  Lørdag den 14. april 2018 blev Dansktoppens 50 års jubilæum fejret med Aller Medias stort anlagte awardshow Dansktop Prisen, produceret af Milestone Event og for 2. år i træk med Nordic Rentals A/S som teknikpartner.

  Det er fredag d. 13, men der er ingen nervøsitet at spore inde i den kæmpestore arena. Folkene fra Nordic Rentals A/S er på forkant med sceneopbygning, lyd, spots og storskærme, og på scenen lader medvært Thomas Evers Poulsen sig interviewe foran kamera. Der er kaffe på kanderne, og projektleder Lars Jacob Pedersen fra Nordic har tid til at printe ekstra produktionsplaner fra sit midlertidige kontor backstage. De mange runde borde på gulvet er allerede dækkede med hvide duge, glas og bestik, her næsten 30 timer inden de godt 4000 gæster rykker ind.

  Brikkerne falder på plads

  Nede ved afviklerpulten gennemgår Milestones CEO og showproducer Jesper Johansen programmet sammen med en tekniker. Vi fanger ham i en pause sammen med Motion Graphic Designer René Brokop, der står for det visuelle indhold på de store skærme.

  ”Det er nogle skønne dage, for det er her, alle brikkerne falder på plads; det er trekvart års forberedelse, der kulminerer nu”, siger en afslappet Jesper Johansen. ”Som producer er det mig, der har kontakt til leverandørerne på de forskellige poster, men er også ansvarlig for det kreative arbejde: skrive manuskript, vælge deltagere og finde de gode historier, ikke mindst i forhold til, at det er et 50-års jubilæumsshow. Jeg plejer at sammenligne det med, at der bliver sat en masse togvogne på skinner rundt omkring, som så skal mødes samtidig. Det er min opgave at sørge for at de bliver sendt afsted i rette tid, og har den rigtige last ombord”.

  Rene Brokop er i gang med at finpudse showets Motion Graphics, der med filmklip, stillfotos og introer skal danne det visuelle bagtæppe på storskærmene. ”Nordic har designet en mindblowing fed ramme, og den skal jeg fylde ud, lige som en maler” smiler han, og Jesper supplerer: ”René har det som et barn i en legetøjsbutik, og han er super god til at afkode og visualisere de indre billeder, jeg har skrevet ned, efter at have været rundt og besøge alle showets medvirkende. Som eventbureau er det vores opgave at fortælle historier, og René og jeg samarbejder i et kreativt spændingsfelt, der fungerer rigtig godt!”

  One Team, One Mission

  ”Når vi laver events, vil vi gerne være ”One Team, One Mission”, og derfor er det vigtigt for mig, at der er tillid og åbenhed i forhold til vores leverandører. De teknikere, vi engagerer, skal kunne agere på mine vegne, ellers risikerer vi at ødelægge vores gode kunderelationer, og Nordic er blandt de få, der har erfaringen til at løfte en opgave som denne. Selv om forberedelsestiden er lang, skal samarbejdet stå sin prøve i løbet af disse timer, og det føler vi os helt trygge ved, ” siger Jesper Johansen.

  Dansktoppen gik i luften første gang i 1968, og Allers ”Familie Journal” ønsker at markere jubilæet med et show, der er både nostalgisk og fremadskuende. Historien vil være levende til stede i skikkelse af bl. a. medvært Keld Heick. Sangen ”Vi skal gå hånd i hånd” med Keld & The Donkeys toppede som allerførste melodi den populære hitliste, og han får selskab af en række koryfæer som Bjørn Tidmand, Dario Campeotto, Dorte Kollo m.fl.

  ”Showet handler også om, at der er en masse nye navne på vej; gennem konkurrencen ”Mig og Min Mentor” får nye navne mulighed for at optræde sammen med de mest erfarne kunstnere, så der forhåbentlig bliver sået nogle stjernefrø, slutter Jesper Johansen. TV2 M/V er ankommet for at gøre klar til lørdagens transmission fra den musikhistoriske begivenhed. Den endelige lydprøve med kunstnerne ligger stadig et døgn længere fremme, og det er blevet tid til en velfortjent frokost.

  Danmarks nye stjerne checkede ind i Royal Arena

  Royal Arena er Østdanmarks nye, store fleksible kultur – og sportsarena med plads til op mod 16.000 mennesker i de 37.000 m2 etagemeter. Royal Arena er gennemtænkt i sin opdeling af publikums – og servicearealer, og er skabt til at huse mellem 60 og 80 megaevents under tag året rundt.

  Nordic Rentals A/S fik mulighed for at prøve kræfter med det nye hus, da ét af de helt store, nyere danske navne, Alex Vargas optrådte foran ca. 6000 tændte fans en kold torsdag aften i februar 2018. Hallens fleksibilitet betyder, at kun halvdelen af publikumsrummet er i brug, medens resten udgør en kæmpe bagscene med rigelig plads til Nordics store lastbiler.

  Alex Vargas er vokset op i Usserød nord for København, og har med talent og hårdt arbejde kæmpet sig frem til en bemærkelsesværdig position som én af tidens store sangskrivere og sangere. Hans management, Copenhagen Music, er overbevist om, at rammerne er passende, og blot med sin akustiske guitar og sin sikre vokal, viste Alex Vargas i Royal Arena da også lige fra showstart kl. 21, at han kan tryllebinde en kæmpestor forsamling. Men der kom også hen ad vejen seriøst hul igennem til det store lyd- og lysanlæg, som de tekniske teams fra Nordic Rentals havde bygget op siden klokken 07 samme morgen.

  Grundigt forarbejde

  Forud for denne koncert har ligget et grundigt forarbejde. Hele opsætningen af lyd og lys er blevet gennemtestet på TAP1, endnu en af Amagers nye kultur – og oplevelsesvenues. Her har Alex Vargas og band sammen med crew og Copenhagen Music haft en enestående mulighed for at gennemøve deres 16 numre lange koncertsæt i samarbejde med teknikerne fra Nordic Rentals og lysdesigneren Theis Wermuth fra Create This.

  Inden supportnavnet Maximillian går på kl. 20 er der tid til en lille snak med to af showets nøglepersoner –af den slags, man ikke oplever i projektørlyset.

  ”Næste år er det tredive år siden jeg lavede mit første job for det, der hed Lydkompagniet. Da var jeg 14 år, fortæller Tue Knudsen, Senior Salgs- og Produktionsleder hos Nordic Rentals”. Han er lige vendt tilbage til Nordic – og dermed til sin gamle branche – efter en årrække med fast arbejdstid – og sted i et arkitektfirma.

  ”Denne branche har altid været et sted, hvor man kan udvikle sig; der er masser, der som jeg er startet som hjælpere, og som har taget det meget langt. Men siden jeg var her sidst, er branchen blevet meget mere professionel, med ordnede arbejdsforhold osv. Det er stadigvæk sjovt, men nu er det også en branche, man kan blive gammel i!”

  Koncerten i Royal Arena er en opgave, der er blevet udbudt i licitation af Copenhagen Music. Nordic Rentals kom med det bedste bud, og så begyndte forarbejdet i form af møder mellem parterne, hvor alle detaljer bliver lagt fast.

  ”Ude i TAP1 kunne vi gøre hele teknikken turklar, ellers ville vi ikke kunne nå at stille op sådan et sted som her, fortæller den erfarne produktionsleder. ”Tidlig morgen kommer der et riggerteam og fastgør det udstyr, der skal hænge i loftet, og så kommer de øvrige teams med bestemte intervaller, når der er klar til dem. Hovednavnet i dag kom kl. 14 til lydprøve, og det er vigtigt, at de tager sig god tid; det bliver jo ikke meget større end at spille her; næste skridt er Parken, smiler Tue.

  Hans mobil ringer. En røgmaskine er stået af – den er altafgørende for lysshowet. I løbet af kort tid er der skaffet en erstatning fra et konkurrerende firma, som oven i købet vil komme ud med den. ”Det er typisk for denne branche: når der er noget, der brænder på, er det ligegyldigt hvilket navn, der står på blusen, siger han.

  Lys og lyd skal fortælle den samme historie

  Theis Wermuth fra Create This har designet lys for Burhan G, Nephew, Scarlett Pleasure, Saveus, Hugo Helmig m.fl. “Vi vil gerne være med fra start hos de kunstnere, der har lyst til at have lys, for ligesom at vokse sammen med dem. Jeg vil gerne lave shows, hvor musik og lys komplementerer hinanden; jeg skal ikke lave mit eget show, men levere noget, der passer til musikken, så vi fortæller den samme historie.

  Samarbejdet begynder typisk med at artisten henvender sig med en turplan og et budget, og så kommer jeg med et oplæg, der forhåbentlig bliver godkendt af artist og management, og så skal vi finde ud af hvem, der skal levere udstyret. Vi har en ønskeliste, der kommer i udbud, og den indeholder detaljer som antal lamper, krav til logistik, op og nedtagning mm.”

  Tillid er nøgleordet

  Hvordan vinder man en udbudsrunde: Pris, kvalitet eller personlige relationer? Tue siger: ”I denne branche kender alle hinanden – på godt og mindre godt, så ofte er det et spørgsmål om tillid: hvem er man sikker på vil kunne løse opgaven bedst muligt. ”Theis følger op: ”alle og enhver kan købe en masse fine lamper, men det er hele håndteringen af opgaven, som der ikke må være tvivl om. Det handler om at vise hvad man kan, skabe et netværk, og så knokle røven ud af bukserne”.

  Theis er meget bevidst om effekten af sit arbejde: ”Det giver et kæmpe sug i maven, når man kan mærke publikums reaktion på det perfekte sammenspil af lys og lyd. Jeg trykker måske bare på en enkelt knap, men der er gået et stort arbejde forud!”

  Når Alex Vargas går af scenen efter koncerten, slutter dagen også for Tue og Theis. Turen går hjem til Jylland, men så rykker natholdet ind; 3-4 timer senere er de store lastbiler lastede og klare til at køre grejet på lager, så det er klar til næste opgave.

  battleRoyal

  Chris Moylan, Nigel Jamieson og resten af deres team har vundet den prestigefulde pris ’German Design Award’ for belysningen til åbningsceremonien af Aarhus Kulturhovedstad 2017.

  Åbningen kulminerede på Aarhus Havn med det største lysshow i Danmarks historie. Mere end 5.000 deltagere deltog i lysoptoget gennem byen, mens flere tusinde var publikum og 825.000 så med på TV.

  Tak for kampen!

  ”Tak for kampen!” lyder det fra vores tyske kunde battleROYAL.

  Vi siger tak for det gode samarbejde, og stort tillykke med prisen!

  Nordic Rentals er en stolt leverandør af lys- og lydkilder til eventen.

  Nordic Rentals kan levere alt udstyr inden for den musikalske og grafiske verden, der sikrer dig den bedste scene, lys, lyd og AV oplevelse til dine events, konferencer og koncerter.

  Kontakt os her eller på telefon 7026 5222 og hør mere.

  Watermusic – en fortælling om kærligheden mellem vandet og landet

  Randers’ gamle, rå industrihavn blev i to dage forvandlet til et magisk univers. Nordic Rentals sørgede selvfølgelig for lys og lyd og AV i verdensklasse.

  Når det er blevet mørkt, vågner lyd, lys, AV og projektioner og mætter sanserne i en stor drømmende forestilling. Kom med bag kulissen på Watermusic, den største udendørs kulturbegivenhed i Randers’ historie.

  Den 2. og 3. september 2017 forvandlede Randers EgnsTeater den hårde industrihavn i Randers til en spektakulær totaloplevelse for sanserne. Med avancerede lys-, lyd- og 3D projektioner dannede havnens siloer, kraner og vandet ramme for et musikdramatisk show ud over det sædvanlige.

  Watermusic var en episk fortælling, der blev bragt til live gennem et dygtigt hold af skuespillere, teknisk personale samt hundredevis af andre ildsjæle. Det store show blev arrangeret af Randers EgnsTeater og lys, lyd og AV blev leveret af Nordic Rentals.

  En stor produktion

  I løbet af de seneste to år er Watermusic langsomt blevet udviklet, mens tempoet de sidste par uger for alvor er blevet skruet op for at få avanceret lys, lyd, AV, vægdans og projektioner til at gå op i en højere enhed.

  Det er en stor enhed, som udgør produktionen bag Watermusic. Hele 600 mennesker er med til at få forestillingen til at gå op i en højere enhed. Det er lige fra lokale, frivillige randrusianere til europæiske artister og produktionsfolk fra Nordic Rentals, der har udgjort teamet bag Water Music. Den danske sangerinde Oh Land stod i spidsen i rollen som Havets Dronning og udover at spille hovedrollen i Watermusic, har hun også komponeret musikken til stykket.

  Det avancerede lys og de animerende projektioner på både vandet og industribygningerne var med til at skabe et magisk univers. Det var design og 3D animationer i verdensklasse, dertil skulle udstyret også kunne leve op til den høje standard.

  Produktionens størrelse var omfattende og enorm, og det afspejles også i det hårde arbejde, der ligger bag. Ikke kun med personalet under selve eventet, men også i forhold til logistik, forberedelse af udstyr og dertilhørende administration.
  I dagene op til de store shows havde vi 12 personer på pladsen, der arbejdede hårdt på at få produktionen til at fungere.
  “Normalt er det ikke teknikken bag, der får den største opmærksomhed af publikum til et veletableret show, men alle kræfterne bag i form af vores eget serviceværksted, lager og logistikafdeling, samt teknik og intern administration på samme adresse er overraskende stor. Det er netop vores mission, at få tingene til at se enkle ud. Så har vi gjort vores arbejde rigtigt”, udtaler Lars Jacob Pedersen, der er Sales & Project Manager ved Nordic Rentals.

  Et portræt af én af de mange kræfter bag

  ”Det har været min opgave at deltage i møder med Randers EgnsTeater, med lysdesigneren og med produktionslederen fra Motionhouse og lytte til deres ønsker”, fortæller Lars Jacob. Firmaet har leveret lys, lyd og AV-udstyr til den store forestilling Watermusic på Randers Havn 2. – 3. september 2017.

  Premieren aftenen forinden gik som smurt, og skuldrene er nu igen faldet ned på plads hos den ansvarlige for det enorme tekniske apparat.
  “Alt har klappet, og der har ikke været brug for panikløsninger. Forarbejdet, som har varet i flere måneder, har vist sig at være gjort grundigt. Som leverandør af det tekniske udstyr er vores rolle hos Nordic Rentals rolle klart defineret”, siger Lars Jacob.

  Kunden i fokus

  “Vores vigtigste opgave er, at indfri de ønsker, som kunden har. Hvad der er muligt, ud fra de ønsker, der er. Vi er nødt til at kigge på rammerne og se, hvad der kan lade sig gøre, og derefter finde ud af, hvad der skal bruges for at komme fra A til B. Kommunikation er alfa og omega; det er en produktion, som også bliver skabt undervejs. Ting ændrer sig undervejs, når de bliver afprøvet i praksis. Nu er vi i showmode og laver ikke mere om. Men så sent som fredag aften efter generalprøven, sad vi til kl. 4 om natten og afprøvede forskellige løsninger på de problemer, der havde vist sig. Det er altid spændende at være med til at løse”, siger Lars Jacob søndag aften inden sidste opførelse af showet.

  Når elementerne, teknik, musik, sceneshow og stemning går op i en højere enhed

  Rammerne omkring Watermusic er enorme; havnebassinet ligger mellem publikumstribunerne og de store foderstofsiloer, hvor kor og dansere agerer foran og fungerer som lærreder for de imponerende visuelle effekter. De to kajer er forbundet med et lyslederkabel, og alle trådløse in-ear monitors styres centralt fra et rum i DLG-bygningen. Højttalere, projektorer og følgespots dækker hele kajkanten, hænger i kraner, og på havnens bygninger. På publikumssiden residerer lysteknikeren i en stabel indlejrede mandskabscontainere.

  Lars Jacob Pedersen har blandt andet en baggrund som turnérende lystekniker og teknisk chef på et spillested i Herning for år tilbage. Med sin erfaring fra tidligere og nuværende arbejdsplads hos Nordic Rental, er han vant til det tætte tværfaglige samarbejde, også med de frivillige, som der er mange af på Watermusic. ”Det er når, det står ned i stænger, og det hele er på tværs, at fårene bliver skilt fra bukkene”, siger den erfarne projektleder.
  “For én gangs skyld har vejret vist sig fra sin bedste side under afviklingen af Watermusic, men en smule væde ville ikke have betydet aflysning af friluftsforestillingen. Som leverandør af udstyr til events i Danmark stiller man ikke op med grej, der ikke kan tåle det danske vejr.”

  Vil du også gerne have besøg af Lars Jacob? Nordic Rentals kan levere alt udstyr inden for den musikalske og grafiske verden, der sikrer dig den bedste scene, lys, lyd og AV oplevelse til dine events, konferencer og koncerter.

  Kontakt os her eller på telefon 7026 5222 og hør mere.

  Vi uddanner nogle særdeles dygtige elever hos Nordic Rentals, og vi er meget stolte af hver og én.

  Disse billeder stammer fra et utrolig vellykket elev projekt, hvor vores første års elev og en af vores sidste års elever havde ansvaret for lyd- og lysproduktionen til et privat firma arrangement, hvor bandet Dodo & The Dodos skulle optræde.

  Levi’s Strauss Sales Launch organized by VO Event hos Lokomotivværkstedet i København

  Nordic Rentals’ kunde: VO Event, Belgien

  LYD – Levi’s Presentation Area:

  I Levi’s Presentation Areas sørgede vi for helt perfekt lyddækning på alle stolesæder med et fløjet Main og Delay LCR system og fløjede subs. Derudover leverede vi en customized monitorløsning, Sennheiser WL samt Midas Pro2c mikser og en komplet Riedel Intercom pakke bestående af både kablet og trådløst intercom.

  LYD – Docker’s Presentation Area:

  I Docker’s Presentation Area leverede vi også et fløjet LCR system bestående af Main og Delay, Sennheiser WI samt komplet Riedel Intercom pakke.

  LYD – Catering Area:

  I Catering Area sørgede vi for, at den hyggelige baggrundsmusik kunne høres af alle gæster med 20 højtalere fordelt i loftet.

  LYS:

  Til belysning af showrooms, workshops, to scener, to shop områder, catering/lounge område samt udendørs facader leverede vi:

  590 x multipar cdm lamper til diverse showrooms og workshops

  23 x spacelights

  24 x 2 kw DeSisti fresnel

  56 x Source 4 profil lamper

  16 x ADB cyclight

  18 x Martin Mac Aura

  10 x Martin Rush MH3

  20 x SGM P5

  20 x LED Wall washer

  4 x Coemar Panorama

  1 x MA2 light lysmixer

  1 x Roadhog 4 lysmixer

  AV – Levi’s Presentation Area:

  Med 2 stk. 4,6 mm Airmag LED skærme på siden af scenen sørgede vi for et klart og tydeligt billede selv med direkte sollys.

  Dertil en komplet afvikling med Analog Way grafikmikser til powerpoints og videoklip samt tolkeudstyr med tre tolkebokse og modtagere til samtlige deltagere, da nogle af seancerne skulle afvikles uden at forstyrre de omkring liggende workshops.

  AV – Levi’s Retail:

  Til de fire Retail mødelokaler leverede vi ud over 70″ skærme også tolkeudstyr med modtagere til alle.

  Her var behovet som i Presentation Area, at man skulle kunne afholde præsentationer uden at forstyrre de omkring liggende lokaler.

  Med de i alt fem forskellige områder med tolkeudstyr og IR sendere var vi oppe på 12 seperate kanaler for at sikre en afvikling uden overhøring imellem lokalerne.

  AV – Levi’s / Dockers workshop:

  Til de 24 forskellige workshops og mindre mødelokaler leverede vi fladskærme fra 40″ til 80″ samt support med alt fra forlængerledninger til splittere og Logitech presentere.

  AV – Dockers Presentation Area:

  Efter at have set skærmene i Presentation Area sprang Dockers i sidste øjeblik også på en løsning med 4,6 mm LED.

  Det gav et fantastisk resultat, hvor den kraftige LED skærm leverede et fremragende billede – både i sollys, men også i et flot scenelys, der gav en utrolig dybde og effekt på scenen.

  I alle områder havde vi teknikere enten til afvikling af præsentationerne eller som support på det tekniske udstyr.

  Scene:

  120 m2 podier til produktdisplay

  Mandskab:

  Projektledelse

  lys- lyd og AV ledelse samt afvikling

  Stagehands

  Logistik – 4 sættevognstræk

  183 mandedage svarende til ca. 2.100 timer

  Nordic Rentals var valgt som leverandør til den berømte musical “Grease”, der netop har tourneeret hele landet rundt.

  Vores leverance bestod blandt andet af en komplet lysproduktion indeholdende Mac Viper Performance, Mac Tw1, Mac 2000 Wash, Mac Aura, ETC Source 4, Lustr2 LED profile, SGM P5, stjernetæppe, Grand Ma2 lite console og diverse effekter.

  Derudover havde vi tre teknikere med på tournéen til opsætning af lysproduktionen.

  Vi leverede også en del lyd til turen, og her vil vi gerne fremhæve vores leverance af Digico SD10 og SD8 lydpulte til FOH og Monitor, et Sennheiser trådløst system til in ear monitor og microports DPA 4066 microphone boom.

  Ud over tourproduktionen leverede vi også PA til forestillingen i Odense og Albertslund samt scene til forestillingen i Arena Nord.

  Nordic Rentals var valgt som leverandør til opbygning af en messestand for en af vore danske kunder, som er møbelproducent. Messestanden blev brugt på den tyske møbelmesse M.O.W. som fandt sted i Bielefeld i september 2015.

  Vores leverance bestod blandt andet af truss og lamper samt et lille højtalersystem til stemningsmusik. Derudover blev der bygget en box truss, hvor vores kunde kunne udstille sine møbler.

  Der blev blandt andet brugt Global truss F33, CDM-Lamper, C6 og C4-sub.