fbpx
 • English
 • Livestreaming

  Livestream af konferencer og events

  Populariteten af livestreaming af konferencer, koncerter og diverse andre events, stiger og stiger. Med livestreaming er der nemlig mulighed for at dele oplevelser med mange flere, uden at de behøver at være fysisk tilstede. Livestreaming giver jer en stor frihed til, at publicere lige præcis det indhold, som I gerne vil have ud til jeres kunder, og vi hos Nordic Rentals står klar til at hjælpe jer på vej. Uanset om det er en livestream konference, livestream koncert eller noget helt tredje. Vi brænder for at levere kvalitetsudstyr, der giver jer den bedste oplevelse.

  Hos Nordic Rentals har vi mange års erfaring med udlejning af lys, lyd og AV-udstyr til alle typer af events. Derfor råder vi også over Skandinaviens største udvalg af udstyr, der kan bruges til små som store events. Derfor har vi selvfølgelig også alt, hvad I har brug for til et livestream event. Mange af vores kunder søger især til livestreaming grundet Covid-19. Coronakrisen har desværre betydet, at mange af vores kunder har måtte aflyse events, konferencer og koncerter, men det er lige præcis her, livestreaming kommer ind i billedet. Skal I eksempelvis afholde en stor konference med kunder og samarbejdspartnere fra forskellige regioner, eller vidt forskellige lande, kan I med fordel vælge at lave en livestream konference i stedet. Derfor er livestream events, økonomisk set, en kæmpe fordel, der kan redde fantastiske virksomheder i en svær tid.

  Fordele ved livestreaming

  Hos os får I en hjælpende hånd til det tekniske element af livestreaming. Skal I eksempelvis livestreame til flere forskellige lande, eller mange mennesker på samme tid, kræver det selvfølgelig, at udstyret er i orden, så jeres publikum får det optimale ud af det. På denne måde får I en topprofessionel livestreaming, som både I og modtagerne fortjener.

  Der er mange forskellige måder, hvorpå livestream events kan fungere. Her kan I helt selv være med til at bestemme ud fra størrelse på jeres events. Der kan opsættes flere kameraer, og streamingen kan udkomme direkte på jeres foretrukne medie såsom Microsoft Teams, Skype, Zoom, Facebook, YouTube, Instagram eller jeres egen hjemmeside. Hos Nordic Rentals står vi klar til at hjælpe jer med hele denne proces.

  Vi er den perfekte samarbejdspartner

  Er I interesseret i, om livestreaming kunne være den perfekte løsning for at redde jeres koncert, konference, undervisning eller noget helt fjerde, så kontakt os endelig. Livestreaming er blevet endnu mere populært under Coronakrisen, dog har det været en stigende trend gennem de seneste år. Livestreaming giver nemlig virksomheder mulighed for at nå et endnu større publikum, da pladsmangel eller lokationen ikke længere spiller ind. Publikum til dine livestream events, vil kunne følge med fra hvilken som helst enhed med internet, og samtidig være en del af eventet ved at bruge kommentarfeltet til at interagere. Livestreaming er helt sikkert kommet for at blive, så hop med på vognen og oplev de mange fede fordele, ved at livestreame events, konferencer, koncerter etc.

  Skal vi levere udstyr til dine næste livestream events, så kontakt Torben Pedersen på telefon 2710 2622 eller mail tp@nordic.dk