fbpx
 • English
 • Messe & udstilling

  Udlejning af messe og udstillingsudstyr

  Er du på udkig efter udstyr til din næste messe eller udstilling, er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort team af kompetente medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig med at organisere udstillingsstanden.

  Vores udstyr til messer og udstillinger spænder bredt fra udstillingslamperne og små opsætninger til store komplekse løsninger med det nyeste inden for LED-skærme og lys.
  Vi kan tilbyde displaysystemer til alle messer, lige fra møbelmesse med smukke designermøbler til industrimesse med pumper og ventiler, og vi finder altid det rigtige udstyr, der passer til udformningen af ​​din udstillingsstand. Vi kan levere alt til din begivenhed eller retfærdige tilstand. Teknisk bistand, lyd, belysning, AV-udstyr og scener med truss-opsætninger.

  Har du lyst til at være klar til brug og ikke engang deltage i tegning, kan vi også klare det. Vores professionelle team af udstillingsfirmaer leverer udstyr, make up, løb og rydder pænt op, når messen er forbi.

  Dette giver dig mulighed for at koncentrere dig om det primære, at udstille dine produkter og tale med kunder. Skal vi levere udstyr til din næste udstillingsstand, bedes du kontakte os i dag på telefon 7026 5222.