fbpx
  • English
  • Teater & musical

    Vi har stor erfaring i udlejning og levering af teknisk udstyr til teater og musicals mm. Hos Nordic Rentals finder du et af Skandinaviens bredeste udvalg i udstyr til teater- og musicalverdenen. Vi udlejer professionelt lydudstyr, scenelys samt AV og scener til alle typer teater- og musicalproduktioner i hele landet.

    Enhver forestilling kan blive en fiasko, hvis det tekniske fejler under opførelsen. Derfor er vores gennemtestede og professionelle udstyr et godt valg til din næste teaterproduktion, show eller musical. Trådløse anlæg med små mikrofoner med optimal lydgengivelse igennem gode højtalere, giver skuespillerne rig mulighed for at udfolde sig i tale eller sang. Lyset, der kan være lige fra det konventionelle til det mere avancerede, danner den helt rigtige stemning på scenen og løfter forestillingen endnu højere op. Med forskelligt AV udstyr kan der laves specialeffekter på scenevæggen, og kun fantasien sætter grænsen for udfoldelse.

    Lad os rådgive og sparre omkring din næste produktion. Vi kan selvfølgelig levere udstyret klar til brug, og vores uddannede personale kan gøre anlæggene klar til brug på scenen. Kontakt os i dag og få en teatersnak med en af vores eksperter på området. Ring 7026 5222 og få mere at vide om teater- og musicaludstyr.