Møder & konferencer

Vi leverer AV-udstyr og teknisk support til møder og konferencer. Vi kan levere det komplette set up, eller vi kan supplere eventstedets udstyr med det, der mangler.

Læs mere

Events & fester

Lad os omdanne din lokation til en stemningsfuld festsal, uanset om det er et venue eller en fabrikshal. Vi kan også levere scene og lyd, så jeres event bliver helt særligt.

Læs mere

TV shows & produktioner

Vi har alt udstyr til tv-produktioner. Det kan både være delelementer og et fuldstændigt set up med kameraer, lys, lyd, dekorationer, produktionsfaciliteter og personale.

Læs mere

Teater & musicals

Producenter af teaterforestillinger og musicals ved, hvad de har brug for af teknisk udstyr. Vi kan efterkomme de fleste ønsker og leverer serviceret kvalitetsudstyr til tiden.

Læs mere

Messe & udstilling

Det er let at drukne blandt alle andre stande på en messe. Hvordan får I standen, alle taler om? Vi kan levere design og udstyr, så jeres messestand tiltrækker opmærksomhed.

Læs mere

Festivaler & musik

Festivaler og musikevents er en absolut kernekompetence. Vi leverer hele opsætningen af lys og lyd, så kunstnere og publikum får den optimale oplevelse.

Læs mere

Livestreaming

Vi er stærke på livestreaming. Det kan både være det enkle projekt med lavt budget og det meget ambitiøse, der i udtryk minder om en egentlig tv-produktion.

Læs mere

Outdoor & arkitektur

Vi har opbygget en solid erfaring i oplysning af bygninger, installationer, konstruktioner og kunstværker. Lyset kan fortælle historien og skabe opmærksomhed.

Læs mere

Kompetencer