Nogle fester og events huskes bedre end andre.

Events & fester

Vi skaber rammerne for noget helt særligt

Vi kan omdanne din lokation til en festsal, og skabe elegance og hygge, uanset om det er i et etableret venue eller en fabrikshal. Vi kan også levere scene og lyd, så jeres event bliver noget helt særligt.

Lys og lyssætning betyder alt for stemningen i et lokale. Vi har stor erfaring med at forfine rå rammer. Et venue eller en fabrikshal kan let omdannes til en elegant festsal for tusinder af gæster.

Et råt hjørne kan f.eks. omdannes til en ekstremt indbydende lounge, når dekorationer, møbler, lys og lyd spiller optimalt sammen. En bar kan bare være en bar – men med den rette lyssætning kan den omdannes til noget, der minder om filmscenografi.

Vi er øvede i at skabe særlige miljøer i backstageområder til store tv-produktioner, ligesom vi igennem årene har leveret lys, lyd, scene og sceneudstyr til store virksomhedsfester og jubilæumsevents.

Eventproduktion

Vi hjælper meget gerne med sparring til jeres event. Hvordan giver vi publikum en mindeværdig oplevelse? Lad os kigge på jeres eventlokation, så vi kan komme med bud på løsninger, der kan løfte oplevelsen til noget helt specielt.

Kontakt os og hør mere

Skal vi omdanne jeres fest eller event til noget særligt, kan vi kontaktes på telefon 7026 5222.

200 års jubilæumsfest

Lørdag d. 30/10 2021, leverede vi i samarbejde med Monkfish en stor produktion i Bella Centeret. Et 200-års jubilæum blev fejret af en stor dansk virksomhed.

Se casen

Genforeningsfest 2020

Søndag d. 13/6 2021, blev 100-året for Genforeningen fejret. Dette skete med et års forsinkelse, men det blev gjort med manér! Hele dagen var fyldt med aktiviteter i Sønderjylland.

Se casen