Lad publikum og kunstner få den optimale oplevelse.

Festivaler & musik

Vi tager ejerskab i produktionen

For Nordic Rentals og Konsertsystemer er festivaler og musikevents en absolut kernekompetence. Vi har mere end 30 års erfaring med at bygge scener, designe og levere hele opsætningen af lys og lyd, så både kunstnere og publikum får den optimale oplevelse.

Vi leverer både til de største arrangementer og den lille byfest. Vores erfaringer fra koncertarrangementer med navne som James Taylor, Justin Bieber, Roger Waters, Elton John, Van Morrison og Sting sætter også aftryk i den faglighed, der driver os ved langt mindre arrangementer.

Vi arbejder med stor dedikation og engagement fra planlægningsfase til eksekvering. Sikkerhed og driftssikkerhed er udgangspunkterne for at levere et slutprodukt, der er båret af tårnhøje ambitioner. Vi er fagnørder, men vi er øvede i at finde det bedste kompromis, når virkeligheden udfordrer den plan, vi havde lagt. Det vigtigste er, at vi er klar til tiden. Det er vi. Hver gang.

Vi føler et meget stort ejerskab i produktionen, og vi ser os selv som en del af en større kæde, hvor alle led spiller en væsentlig rolle.

Vi indgår i et forpligtende fællesskab, og vi gør meget ud af sætte ind på goodwill-kontoen hos de andre faggrupper, vi skal samarbejde med. Når der f.eks. er lagt strøm og lavet sanitet til lastvognschaufførerne, så de kan føle sig hjemme og lave den første kande kaffe lige efter ankomst, har de også større lyst til at strække sig lidt længere, så alt i sidste ende kan lykkes som planlagt.

Vi råder kun over A-udstyr, der efterspørges af kunstnere fra hele verden. Skulle der være helt særlige krav, vi ikke har på lager, kan vi skaffe det gennem vores samarbejdspartnere i Europa. Vores team af scenebyggere, lyd- og lysfolk har omfattende erfaring fra turnéer og festivaler med verdensnavne i ind- og udland.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os og lad os hjælpe professionelt med din næste koncert eller festival. Ring 7026 5222.

Genforeningsfest 2020

Søndag d. 13/6 2021, blev 100-året for Genforeningen fejret. Dette skete med et års forsinkelse, men det blev gjort med manér! Hele dagen var fyldt med aktiviteter i Sønderjylland.

Se casen