Vi får jeres livestreaming ud over rampen,
så udtrykket bliver professionelt.

Livestreaming

Nogle gange ligger kvaliteten i detaljen

Både anvendelsen og forventningerne til livestreaming flytter sig hele tiden, og Coronaåret 2020 satte for alvor turbo på udviklingen af teknologierne bag. Vi har flere års erfaring med livestreaming, og vores erfarne teknikere følger nøje med i nye strømninger og tendenser på området – ligesom vi altid råder over den nyeste AV teknologi.

Vi kan både lave en hurtig livestreaming med lavt budget og en version i fuld skala, der i udtryk minder om en egentlig tv-produktion.

Vores stærke erfaring på områder som lyd, lys og tv-produktioner gør desuden vores arbejde med livestreaming ekstra kvalificeret. De fleste kan etablere en livestreaming fra f.eks. en konference, et foredrag eller en koncert – men kunsten er at få både lyd- og billedside til at virke lækker og professionel.

Det er ærgerligt, hvis taleren er gul i hovedet pga. forkert lyssætning, eller mikrofonen ikke er tilstrækkelig, så seerne ikke får det halve med. Det er også ærgerligt, hvis baggrunden er kedelig og uinspirerende, hvis et par lamper og lidt dekoration kunne have gjort hele forskellen.

Vi forventningsafstemmer nøje produktionen, før vi designer den. Hvad skal der til for at sikre lige netop det udtryk, I ønsker? Kan vores almindelige kameraer dække behovet, eller skal vi vælge en egentlig broadcast-løsning? Er dataopkoblingen tilstrækkelig og åben, så alt spiller, når vi skal på? Hvor meget scenografi skal designes, og hvilken historie ønsker I at fortælle?

Vi laver almindeligvis livestreaming-produktioner til vores egen webbaserede softwareløsning, som alle deltagere let og ubesværet kan tilgå fra både PC, smartphone eller tablet og caste videre til et tv. En webadresse og en adgangskode er alt, der skal til.

Kontakt os og hør nærmere

Hvis Nordic Rentals skal producere jeres næste livestream-event, kan I kontakte Torben Pedersen på telefon 2710 2622 eller mail tp@nordic.dk.

Genforeningsfest 2020

Søndag d. 13/6 2021, blev 100-året for Genforeningen fejret. Dette skete med et års forsinkelse, men det blev gjort med manér! Hele dagen var fyldt med aktiviteter i Sønderjylland.

Se casen