Vi sørger for rammerne, så I kan
koncentrere jer om indholdet.

Møder & konferencer

Vi får teknikken til at spille

Nordic Rentals og Konsertsystemer leverer AV-udstyr og teknisk support til møder, foredrag, konferencer og kongresser i hele landet. Vi kan levere det komplette set up, eller vi kan supplere eventstedets eksisterende udstyr med det, der mangler.

Vi kan både klare det lille møde med få deltagere og det store event for hundreder af deltagere i konferencecenteret. Vores mindsteudlejning er så lav som 500 kroner, så vi hjælper jer også gerne med småting og delelementer.

Konference udstyr

Gennem os får I direkte adgang til hele paletten: Storskærme, lyd, lys, projektorer, lærreder, telepromptere, scene, scenografi, PC-udstyr, AV-udstyr, kameraer, produktionsudstyr til livestreaming eller tv-produktioner og meget mere.

Vi kan hjælpe med alt fra konventionelle løsninger til store opsætninger og shows med følgespots, moving lights, AV-effekter og røg. Vi kan desuden levere indretningssystemer til mødelokaler, break-out-lokaler, plenum- og udstillingsområder.

Vores teknikere og montører leverer, monterer og tester udstyret, så alt er klart til arrangementet. Hvis I ønsker det, kan vi både designe, montere og stå for afviklingen, så de tekniske rammer for arrangementet er løftet af jeres skuldre.

Vi sørger for, at deltagerne får den maksimale lydoplevelse og det bedste udsyn – også når de sidder bagerst i lokalet.

Kombinationen af lyd og visualisering er en slagkraftig og effektiv kommunikation af jeres budskab. Det gælder både ved et møde for få deltagere, et foredrag for et større publikum eller en konference. Men succesen afhænger fuldt og helt af, at teknikken fungerer optimalt. Den del sørger vi for.

Kontakt os og hør nærmere

Skal vi levere udstyret til jeres næste arrangement, kan vi fanges på telefon 7026 5222.