Lyssætning er effektfuldt, smukt, stærkt,
stemnings- og opmærksomhedsskabende.

Outdoor & arkitektur

Lad lyset fortælle historien

Nordic Rentals og Konsertsystemer har opbygget en solid erfaring i oplysning af bygninger, installationer, konstruktioner og kunstværker. Vi er faste samarbejdspartnere på Copenhagen Light Festival, hvor vi gør kunstnernes ønsker til virkelighed.

Det er igennem de sidste årtier blevet mere almindeligt at bruge speciel lyssætning til at skabe opmærksomhed omkring et nybyggeri, et kulturevent eller et kunstværk. Et byrum kan f.eks. fuldstændig ændre udtryk, når farver og grafik vandrer hen over husfacaderne. Med lys kan vi omdanne rammerne til alt fra indbydende til dramatiske.

Vi kan lave streetart med projektorer, som skaber ét samlet, vandrende billede på fronten af en bygning. Vi kan lade hele farvespektret skabe stemningsskift på gader og stræder.

Vi kan desuden opsætte LED skærme, som kan vise lige det, I ønsker. Vi kan lave projection mapping, hvor vi med en projektor viser billeder/video på specifikke ting, såsom en bil, en bygning eller en statue.

Vi oplyser markante bygningsværker med tematiserede farver og grafik i forbindelse med kulturevents. Når et museum f.eks. laver en ny udstilling, kan lys og effekter være med til at minde borgerne om tiltaget. Det er ofte langt mere effektivt end bannere og traditionel markedsføring.

Kontakt os og hør nærmere  

Vores dedikerede medarbejdere har en bred erfaring i arbejdet med lyseffekter, og de ved præcis hvilket udstyr, der løser en opgave bedst. Lad os hjælpe med jeres næste outdoorbegivenhed, event eller byrumsoplevelse. Ring på 7026 5222.