Giv seerne den største oplevelse.
Vi løfter produktionen.

TV shows & produktioner

Vi skaber rammerne til indholdet

Nordic Rentals og Konsertsystemer har alt udstyr til tv-shows og -produktioner. Vi kan både levere delelementer og lave et fuldstændigt set up med kameraer, lys, lyd, dekorationer, produktionsfaciliteter og personale.

Hvis I så de to MGP-udsendelser eller Danmarksindsamlingen på DR i 2021, så I lys og visuals leveret af Nordic Rentals og Konsertsystemer. Vi stod for alt lys og LED-skærme i studierne. Et par af vores teknikere fulgte med, men selve showet blev afviklet af DR’s egne producere og teknikere.

Vi råder over alt tænkeligt udstyr til tv-produktioner, og vi fører kun den mest efterspurgte teknologi. Vi kan leve op til den mest kræsne tv-producents tekniske præferencer, og alt vores udstyr er gennemtestet, så der aldrig opstår uforudsete afbrydelser.

Vi har kontakt til freelancere inden for tv-produktion, så vi kan sammensætte et professionelt hold og lave en fuldstændig tv-produktion, der lever op til tv-stationernes kvalitetskrav.

Ring til os og hør nærmere

Hos Nordic Rentals og Konsertsystemer får du altid én kontaktperson, der hjælper dig igennem projektet fra idéfase til eksekvering og evaluering. Ring 7026 5222 og få mere at vide om vores kompetencer inden for tv-shows og -produktioner.

Genforeningsfest 2020

Søndag d. 13/6 2021, blev 100-året for Genforeningen fejret. Dette skete med et års forsinkelse, men det blev gjort med manér! Hele dagen var fyldt med aktiviteter i Sønderjylland.

Se casen