Lookbook 2019 – et udpluk af vores 2019 projekter

Vi har lavet en lookbook med udvalgte projekter, vi var en del af i 2019. Heri findes både projekter udført af Konsertsystemer og Nordic Rentals.

Vores udlejningsudstyr og kompetente personale løser mange forskellige typer opgaver i løbet af et år. I dette års lookbook får du et indblik i dette. Vi har leveret udstyr og bemanding til alt lige fra de store og avancerede festivaler, til de mere simple foredrag og konferencer. Ingen opgave er for lille – ingen opgave er for stor.

Bladr de lækre billeder i gennem, og hold dig endelig ikke tilbage, såfremt du skulle have spørgsmål til noget af det du ser i lookbook’en. Vi svarer gerne på, hvad vi specifikt har stået for på de enkelte produktioner m.v.

Skal du med i vores lookbook for 2020? Du kan stadig nå det! Kontakt os hvis vi skal sørge for noget lys, lyd, AV, scene og/eller mandskab til dit næste event.
Tlf.: +45 7026 5222
E-mail: mail@nordic.dk
Og hvis Covid-19 eller andre omstændigheder gør, at du ikke er klar til at, eller skal, afholde dit event i år, så er du selvfølgelig også velkommen i vores lookbook for projekter fra 2021.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Tilbage