Nordic Rentals lyser op på Kongens Nytorv

Det traditionsrige torv i Københavns hjerte har gennem flere år været præget af metrobyggeriet. Endnu er ikke alle afskærmninger væk, men på en lørdag eftermiddag, sidst i november 2018 er julestemningen ved at indfinde sig. Ikke mindst takket være to af Kongens Nytorvs ikoniske bygninger, Hotel D´Angleterre og det jubilerende Magasin du Nord. Begge er klædt på til fest, men hos Magasin har man i 150-året nytænkt udsmykningen. De 11 vinduer i stueetagen er dekoreret med 2 x 3 meter store LED-skærme fra Nordic Rentals A/S, der i samarbejde med stormagasinet har udviklet denne utraditionelle blanding af infoskærm og stemningsskaber. 

”Fra Magasins side havde man ønsket en levende juleudsmykning, fortæller salgs-og Projektleder Peter Abitz fra Nordic Rentals. ”Deres oplæg var 70-tommers skærme, men så lavede vi en prøveopstilling med en 4,8 mm modul opbygget LED skærm og den var de meget begejstrede for”. 

Skærmene kan både vise video og billede men også via content serveren et stort samlet billede. Lige nu viser de første seks vinduer skiftende stillbilleder, medens de andre på den anden side af hovedindgangen viser forskellige video-sekvenser. 

Stella Johnsson arbejder med Magasins  Visual Communications Instore, og fortæller om sin oplevelse af forløbet:  

“Samarbejdet har været rigtig godt fra start af. Fra at teste skærmene ude i Nordic Rentals showroom, til installation og teknisk service efterfølgende, har det hele bare spillet sammen. Der har været super fleksibilitet med hensyn til muligheder og opbygning af modulerne, og forbrug af installationstimer. Vi er glade!” 

 

Planen er – og indholdet er naturligvis allerede produceret- at der skrues op for julehyggen på billedsiden, når vi kommer ind i december. De mange forbipasserende kan ikke undgå at lægge mærke til de lysstærke skærme i vinduerne, der med indramning af gran og lys kobler tradition og fornyelse. Alle konturer i det store palæ er oplyst, og det flotte syn får mange til at stoppe op og hive mobilkameraet frem. Et blikfang af de mere spektakulære, her midt i den juleparate hovedstad.

Tilbage