AV udlejning

Vi kan få lyden og de visuelle effekter til at spille optimalt sammen, uanset om det drejer sig om en præsentation på et lille møde, en generalforsamling eller en stor konference. Vi tilbyder alt inden for AV udlejning.

De fleste kender til oplevelsen, hvor en oplægsholder midt i et elles fint indlæg pludselig skal bakse med en computer eller en projektor, der ikke virker. Alle taber tråden, og der fnises i hjørnerne for at modvirke den lidt akavede situation. Kostbar tid spildes, og det samlede indtryk af oplægget bliver sjældent så godt, som det kunne have været.

Med en AV udlejning fra os er I sikret mod den type oplevelser. Vi leverer præcis det udstyr til jeres arrangement, I har brug for, og vores engagerede AV teknikere sørger for, at alt virker, før det går løs. Vi er leveringsdygtige i AV udlejning af alle anerkendte mærker og benytter kun AV teknik af højeste kvalitet.

Leje af AV udstyr

Udstyret består bl.a. af: Storskærme og LED skærme, projektorer, lærreder, fladskærme m.v. til fremvisninger ved mødet, konferencen eller på scenen. Fuldendt lyd sikres med højtaleranlæg og trådløse mikrofoner. Vi kan også levere interaktive løsninger, videoudstyr, undervisningssæt af bærbare PC’er, diasfremvisere, dataprojektorer og kongres-mikrofonanlæg til de helt store forsamlinger.

Kontakt os
Tag en uforpligtende snak om AV udlejning med vores team af AV teknikere. De hjælper dig til at få det helt rette udstyr til dit næste arrangement. Kontakt os på telefonnummer +45 7026 5222 og lad os hjælpe jer med at få det auditive og visuelle til at spille optimalt sammen.

Tilbage