fbpx
 • English
 • Lys udlejning

  Lys udlejning – Lysproduktion til ethvert formål

  Nordic Rentals har professionelt lys udlejning og lysproduktion til alle formål, både indendørs og udendørs. Vi kan levere farvestrålende scenelys, komplette lysshow til store arrangementer og effektfuld LED lys til koncerter, konferencer, festivaler, tv-shows, firma-events, teater, musicals og meget mere.

  Vi har også stor erfaring i belysning af facader, monumenter, kunst og bygninger til specielle lejligheder. Med lys udlejning og lyspulte hos Nordic, har du adgang til et af Skandinaviens største lagre af lysudstyr i bedste kvalitet, og du kan sikre dig den bedste lysproduktion.

  Scenelys der giver den rette stemning

  En god lys udlejning skaber den bedste lysproduktion. Og den rette lysproduktion er et stærkt visuelt redskab til at skabe den ønskede stemning. Den rigtige belysning er vigtig både til konferencen såvel som til teaterforestillingen eller koncerten. Blot en lille ændring i lyssætningen kan fuldstændig ændre udtrykket på scenen eller i salen. Derfor er det vigtig med den rigtige lys udlejning og de rigtige professionelle folk, når der laves lysproduktion. Hos Nordic Rentals har vi et stort udvalg af lys udlejning og lysproduktion til alle typer af opgaver.

  Med Nordic Rentals lys udlejning får du adgang til vores lysspecialister, som har stor viden om lysteknik og lysafvikling. Det sikrer dig som arrangør, at dit publikum får den bedste totaloplevelse og en lysproduktion i bedste kvalitet. Vi udvælger de rette lampetyper og får lavet de rette lysvinkler, med farver der understøtter, det der foregår på scenen. I vores lys udlejning, har vi de rette lysmixere, der er koblet med intelligent lys, som skaber de mest fantastiske visuelle oplevelser.

  Visualisering – Se lyset i 3D

  Lys udlejning hos Nordic Rentals er mere end bare lys. Vi har mulighed for at lave en komplet visualisering af en lysproduktion i vores 3D visualiseringsanlæg. Det giver dig som kunde et realistisk billede af hvordan det færdige resultat bliver. På den måde kan du være med i hele processen omkring designet af selve arrangementet.

  Når designet er godkendt sørger vores professionelle medarbejdere for, at dit arrangement bliver en succes med en komplet lysproduktion og korrekt opsætning.

  Kontakt os og få en snak om leje af lysudstyr til dit næste arrangement på telefon nr. 7026 5222

  Vores lysproduktion portefølje består af anerkendte mærker:

  • Moving light: Vore moving lights er fra Martin, Robe, Coemar, ACME, Vari-Lite m.fl.
  • Konventionel lys: Lagerføres fra ADB, Desisti, DTS, ETC, Selecon, Thomas m.fl.
  • LED belysning: Her har vi produkter fra Coemar, ETC, LDDE, SGM, Thomas m.fl.
  • Lyspulte: Vores pulte kommer fra MA, HighEnd, Avolite, Chamsys, LSC m.fl.
  • Lysstativer: Vores lysstativer er fra Manfrotto, Guil, Genie m.fl.
  • Følgespot: Her leverer vi primært produkter fra Robert Juliat.
  • Dæmpere: Vore dæmpersystemer er primært fra ADB og SGM
  • Truss: Vi lagerfører truss fra Tyler, Thomas, Global og ATC m.fl.