Lysudlejning

Vi kan sætte ethvert arrangement i det helt rette lys. Intet er for småt, og intet er for stort. Vi har lamper og teknik til alt fra det lille event i forsamlingshuset til den største stadionkoncert.

Vi kan levere scenelys i alle farvenuancer, komplette lysshow og effektfuld LED-lys til koncerter, konferencer, festivaler, tv-shows, firma-events, teater, musicals og meget mere. Vores beholdning af lysudstyr er så stor, at vi aldrig løber tør for muligheder. Vi kan sammensætte forskellige typer udstyr optimalt, så vi skaber lige netop den effekt, I efterspørger.

Den rette lysproduktion betyder rigtig meget for stemningen ved jeres arrangement. Belysning spiller en stor rolle for både konferencen, teaterforestillingen og koncerten. Farveskift er lig med stemningsskift, og farver kan f.eks. være med til effektfuldt at understrege tematiseringen på en konference. Selv en lille ændring i lyssætningen kan fuldstændig ændre udtrykket på scenen eller i salen.

Vi hjælper jer gerne med at designe den helt rette lyssætning, og vores erfarne teknikere kan sørge for, at alt fungerer igennem hele arrangementet. Vi tager den tekniske byrde af jeres skuldre, så formen er på plads, og I kan koncentrere jer fuldt og helt om indholdet.

Lysudstyr

Alt vores udstyr gennemgås og serviceres efter hver eneste udlejning. Det er jeres garanti for, at alt fungerer fuldstændig, som det skal, og lever fuldt og helt op til branchens standarder, når I foretager en lysudlejning hos os.

Kontakt os
Tag en uforpligtende snak om lysudlejning med vores erfarne team af lysteknikere. De hjælper dig til at få det helt rette udstyr til dit næste arrangement. Kontakt os på telefonnummer 7026 5222 og lad os sætte dit arrangement i det helt rette lys.

Tilbage