fbpx
 • English
 • Scene udlejning

  Scene udlejning med udgangspunkt i dine behov

  Nordic Rentals er i dag Nordens største leverandører af scene udlejning til både store og små arrangementer. Vi har en solid erfaring indenfor branchen og et bredt udvalg af scener. Det giver kunden de bedste muligheder for at samle alle de forskellige enheder i én løsning på ét sted. Nordic Rentals har specialiseret i at levere og udvikle løsninger for scene udlejning i højeste kvalitet. Det giver dig den bedste ekspertise på markedet. Det vigtigste af alt er, at kunden får den bedste oplevelse lige fra levering til nedtagning. Det betyder meget for gæsternes oplevelse. Teamet bag Nordic Rentals bygger på professionel viden og erfaring inden for scene udlejning, samt en stor portion engagement og en kreativ tankegang. Vores team af scenemandskab er top professionelle og ved præcist, hvad det kræver. Både når der skal leveres, opsættes og nedtages scener. Som Nordens største leverandør af scene udlejning tager vi vores ansvar meget alvorligt. Du er som kunde vores kernepunkt for vores udvikling og succes. Vi leverer store scener, mobilscener og alt slags udstyr til hele Skandinavien.

  Vigtigt med den korrekte scene

  Vi kender vigtigheden i at have den korrekte scene i den rigtige sammensætning, da det er altafgørende for hele dit arrangement. Scenen er et samlingspunkt for dit event, og har derfor en vigtig betydning. En scene skal kunne fungerer korrekt i den rette sammenhæng.

  Nordic Rentals kan hjælpe dig med det nyeste udstyr indenfor scene udlejning, alt fra opsætning, lys og lyd, til av udstyr og andet tilbehør. I takt med teknologiens udvikling og branchens konstante forandring, udvider vi hele tiden vores sortiment og udvikler nye løsninger.

  Alle typer af scener – vi har alt, du skal bruge!

  Nordic Rentals er indehavere af alle slags scener og sceneløsninger. Både til mindre intime koncerter og større konferencer, også scener til store festivaler og kunstner turneer. Vi tilbyder scene udlejning til flere forskellige formål, både store udendørsscener og små indendørsscener til enhver anledning. Vi har altid mulighed for at tilpasse vores scener. Så passer de præcis til dit arrangement og fungerer tilmed, som du har brug for.

  Vores udstyr og materiale hører til det bedste i branchen. De har den højeste sikkerhed, bedste stabilitet og det mest moderne udstyr. Vores professionelle scenemandskab kan garantere den korrekte opsætning af scenen, hvor kunden ikke skal bekymre sig om en korrekt og forsvarlig opsætning. For Nordic Rentals betyder en top sikker og kvalitetssikker scene et endnu bedre event.

  Scenepodier i alle størrelser

  Vi tilbyder både scene udlejning til indendørs og udendørs forbrug. Dette kan blandt andet være scenepodier, som afhængigt af størrelsen kan benyttes til alle slags events. Vi har scenepodier i standardstørrelser og specialmål efter bestilling. Uanset om du har behov for særlige mål, kan vi med garanti finde en løsning til dig. Selve overfladen af scenepodiet er udviklet med en skridsikker overflade, som både er vandafvisende og robust at gå på. Det vigtigste er, at vi altid kan opfylde dine behov og ønsker.

  Fleksible mobilscener

  Vi tilbyder også udlejning af forskellige mobilscener, alt efter kundens behov for størrelse og funktion. Mobilscener kan for eksempel indebære den populære gadescene. Ideel til når der skal holdes gadefest i byen, eller når der afholdes årlige skolefester. Alle mobilscener kan udlejes i forskellige størrelser og til forskelligt forbrug. Du kan blandt andet kan leje en fuldt overdækket mobilscene med tag og sider.

  En mobilscene fungerer som en meget fleksibel og rummelig løsning for scene udlejning. Det gør den ideel til de fleste former for events. Vores mobilscener er nemme at transportere og sætte op. Det gør det muligt at udvikle forskellige løsninger for placeringen af scenen på det gældende sted.

  Store scener

  Nordic Rentals tilbyder også udlejning af store scener, der er perfekte som festivalscener, koncertevents eller store firmafester. Der er flere forskellige variationer inden for udlejning af de store scener, det kan både handle om forskellige scene funktioner, teknologiske løsninger i form af lys og lyd, eller selve scenens udformning og design. Vi har udviklet mange forskellige løsninger, også løsninger som først har synes umulige.

  Sceneudstyr

  Ved scene udlejning tilhører også alt det bedste sceneudstyr, såsom kraner, riggergrej, motorer, tæpper, trapper og stativer, som selvfølgelig også leveres, lige så vel som andet udstyr, der skal bruges til at skabe den perfekte scene og ramme for dit arrangement. Hos Nordic Rentals finder du alt det sceneudstyr, som du skal bruge til dit event eller arrangement.

  Vi hos Nordic Rentals står altid klar til at guide og hjælpe dig med at finde den bedste løsning for scene udlejning. Sammen kan vi opfylde dine ønsker for den optimale sceneløsning til dit event, konference eller festival.

  Kontakt os nu på 70265222 – og få en perfekt scene til dit arrangement!

  Vi glæder os til at høre fra dig og finde en løsning på dit projekt.