Sceneudlejning

Vi er i dag Nordens største leverandør af scener til både store og små arrangementer. Vi får hovedpersonerne op i den rette højde, så alle kan se og høre optimalt, og vi klarer alt fra det lille podie i forsamlingshuset til den store udendørs stålkonstruktion. Nordic Rentals leverer både scenen til den lille konference og rockscenen til den store festival.

Vi har en solid erfaring og et stort udvalg af scener. Vores team af scenemandskab er engagerede, erfarne og ved præcist, hvad jeres arrangement kræver af scene og sceneudstyr.

Vi har ikke kun færdige, fleksible scenekonstruktioner på lager; vi kan også lave specialkonstruktioner, når der er særlige krav og ønsker at opfylde. Vi har f.eks. solid erfaring i at bygge scener på skrå grund, og i Norge har vi prøvet at bygge en scene ud over vand.

Vi tilbyder også udlejning af mobilscener i flere forskellige størrelser. Løsningen er perfekt, når der skal holdes by-, gade- eller skolefester, fordi scenen er mere eller mindre klar til brug, når den rulles ind på pladsen.

Når vi har med sceneudlejning at gøre, kan alt det væsentlige sceneudstyr, såsom kraner, riggergrej, motorer, tæpper, trapper og stativer naturligvis følge med. Hos os finder I alt det sceneudstyr, som I skal bruge til jeres arrangement.

Kontakt os
Kontakt os i dag og få en snak om sceneudlejning med vores erfarne team af sceneteknikere. Ring på 7026 5222, så vi kan finde den helt rette opsætning, og deltagere på bagerste række får det hele med.

Tilbage