fbpx
 • English
 • Events

  Udlejning af eventudstyr

  Afholdelse af events er blevet meget udbredt. Nordic Rentals har været med fra starten og har stor erfaring i levering af udstyr til såvel små og simple som store komplekse event-produktioner. Vi har topmotiverede medarbejdere, der brænder for at levere kvalitetsudstyr, og vi er klar til også at levere til dit næste event. Vi udlejer lyd, lys, AV-udstyr og scener til alle typer events. F.eks. jubilæer, firmafester, årsfester, offentliggørelser og virksomhedsoverdragelser. Indenfor kultur og musik leverer vi til festivaler, koncerter, mesterskaber, grand prix og andre kunst- og kulturbegivenheder.

  Nordic Rentals råder over et af Skandinavien største udvalg i udstyr, der bruges ved små og store events. Vores medarbejdere kan rådgive og sparre omkring dit næste arrangement, og vi kan være med i alle faser fra design til eksekvering. For at dit event skal blive en succes, er det, udover den gode idé eller årsag, det rigtige udstyr, som har stor betydning. God lyd så alle kan høre, lyset der giver den rette stemning, audiovisuelt udstyr til fremvisning og ikke mindst en god scene, hvortil opmærksomheden kan henledes.

  Vi har leveret totale opsætninger til et utal af store events, feks. Dansk Melodi Grand Prix, X-Factor finalen, Medina, Rasmus Seebach, Magtens Korridor, Lundbecks 100 års jubilæum og mange andre virksomheds-events for nogen af de største danske virksomheder.

  Skal vi levere eventudstyr til dit næste arrangement, så kontakt os i dag på telefon 7026 5222.