Teknikken skal fungere optimalt fra start til slut.
Vi tager ansvar.

Teater & musicals

Vi leverer rammerne til din forestilling

Producenter af teaterforestillinger og musicals ved, hvad de har brug for af teknisk udstyr. Vi kan efterkomme de fleste ønsker og leverer serviceret kvalitetsudstyr til tiden.

En forestillings succes er dybt afhængig af, at teknikken fungerer, som den skal. Hvor andre oplevelser i livet ikke nødvendigvis bliver dårligere af noget uforudset, skal alt ved en teaterforestilling eller musical fungere fuldstændig forudsigeligt og optimalt fra start til slut. Her er absolut ikke plads til små afbrydelser, fordi det ødelægger den sceneskabte virkelighed.

Vi tager ejerskab og ansvar, når vi udlejer udstyr til forestillinger. Vi bruger kun det nyeste og bedste udstyr, og hver eneste lampe indgår i en fast servicerotation. Alt udstyr efterses og testes efter hver udlejning, og lamperne tages ud af rotation, længe før de nærmer sig den brændetid, producenten finder kritisk.

Vi kan levere alt i både lys, lyd og AV, og vi hjælper også gerne med sparring, hvis I vil opnå nogle effekter og ikke ved hvordan.

Vi bruger kun det nyeste og mest efterspurgte udstyr, men hvis I har særlige ønsker til vintage-løsninger, har vi samarbejdspartnere i Europa, der kan hjælpe med det. Vi ved, at særlige forestillinger kræver særligt udstyr, og vi strækker os langt for at imødekomme jeres ønsker.

Kontakt os og hør nærmere

Vi rådgiver og sparrer gerne omkring din næste produktion. Vi kan levere udstyret klar til brug, og vores uddannede personale kan gøre anlæggene klar til brug på scenen. Kontakt os i dag og få en teatersnak med en af vores eksperter på området. Ring 7026 5222.