Vi tager ansvar og føler medejerskab for
små som store events og kulturbegivenheder.

35 års erfaring med alt,
der kræver lyd-, lys-
eller AV-udstyr

Vi er ambitiøse og lydhøre

Nordic Rentals og Konsertsystemer er Skandinaviens største privatejede totalleverandør af scener, lyd-, lys– og AV-udstyr til koncerter, festivaler, teaterforestillinger, musicals, konferencer, tv-produktioner og meget mere.

Vi er meget ambitiøse og tilgår alle opgaver med stor perfektionisme, men vi er samtidig meget lydhøre for vores kunders behov og budgetter. Ofte er det væsentligt at finde det bedste kompromis. Det vigtigste er, at vi er klar til tiden, og at det udstyr, vi leverer, virker fuldstændig som planlagt. De to detaljer gør vi alt for at leve fuldt og helt op til hver eneste gang. Uanset om det drejer sig om udlejning af lidt AV-udstyr til et møde eller en full scale produktion med scene, lys og lyd, hvor vi selv står for afviklingen.

Vi har medarbejdere med specialiserede kompetencer. Vi udgør tilsammen en samlet styrke, der tilbyder professionelle løsninger bl.a. indeholdende planlægning, afvikling, transport, 3D-visualisering af design og indretning, on site-projektledelse og -design.

Kreativitet, professionel planlægning og kvalitet kendetegner vores arbejde, og med mange års erfaring garanterer vi den fuldendte oplevelse.

Det begyndte for mere end 35 år siden...

Historien om Nordic Rentals begynder tilbage i 1985. Firmaet Lydkompag9et I/S blev etableret og beskæftigede sig udelukkende med udlejning af lyd- & lysanlæg. I de følgende år blev firmaet sammenlagt med tre lignende virksomheder og blev til et aktieselskab.

Firmaet konsoliderede sig op igennem 90’erne med en meget hurtig vækst på markedet. I 2001 fusionerede Lydkompag9et A/S med Stagelite ApS, hvorefter firmaet ændrede navn til Lydkompag9et Stagelite A/S.

Fusionen var af strategisk karakter, og synergieffekten mellem de nu to forretningsområder lyd og lys var særdeles fordelagtig, da de henvendte sig til mange af de samme kundegrupper.

I 2002 kom det tredje ben til på vejen imod totalleverancer. Man fik mulighed for at købe sig ind i scenefirmaet Scandinavian Stage Concept ApS, og i samme forbindelse overtog man også Goodwill Lyd & Lys.

Dermed stod virksomheden stærkt, og kunderne blev efterhånden mere og mere internationale. Derfor blev det nødvendigt at skifte navn, og oplægget kom internt. Forslaget var Nordic Rentals A/S.

I 2007 startede AV-afdelingen. Det fjerde og sidste ben i vores koncept om totalløsninger og totalleverancer var skabt.

I 2019 fusionerer Nordic Rentals med norske Konsertsystemer, hvorefter vores fulde navn blev Nordic Rentals og Konsertsystemer A/S.
Ligeledes i 2019 opkøbte Nordic Rentals danske Comtech A/S.

Lys, lyd, AV og scene i Norge

Konsertsystemer blev etableret i marts 1995. Dengang udelukkende som leverandør indenfor lyd, men efter kort tid også lys. I bygyndelsen af 00’erne blev også scener en del af vores leverancer.

1. januar 2014 fusionerede Konsertsystemer med Atea Utleie AS, som frem til 2011 hed Fotophono AS, et selskab helt tilbage fra 1962. Atea Utleie AS og Konsertsystemer AS fusionerede i 2014 og blev til Konsertsystemer LLB AS, som da blev totalleverandør indenfor lys, lys, billede og scene, samt tolk. I 2017 købte Konsertsystemer selskabet Atea AS ud af Konsertsystemer LLB AS.

I 2015 købte Konsertsystemer selskabet PA Produksjoner AS i Bergen, en aktør indenfor lyd, lys og scene, som blev stiftet i 1996.

I 2017 købte Konsertsystemer selskabet Convent AS i Bergen, en AV-leverandør stiftet i 1998.

I foråret 2018 købte Konsertsystemer selskabet Lyd- og Lyspartner Live AS i Ålesund, stiftet i 2007.

I december 2018 fusionerede Konsertsystemer med Nordic Rentals

Konsertsystemer har i dag 3 afdelinger i hhv. Oslo, Bergen og Ålesund, og er totalleverandør indenfor lyd, lys, billede, scene og tolk.

Konsertsystemer LLB AS er i dag Norges største privatejede aktør indenfor udleje af lyd, lys, billede og scene.

Lookbook 2022

Vi har lavet en lookbook med udvalgte projekter, som vi var en del af i 2022. I løbet af året, har vi lavet mange forskellige produktioner. I dette års lookbook får du et indblik i dette. Vi laver produktioner af alt lige fra de store avancerede festivaler, til de mere simple foredrag og konferencer. Ingen opgave er for lille, ingen opgave er for stor.
Se tidligere lookbooks her

Tjek lookbooken ud

Job og
karriere

En fremtid hos Nordic Rentals eller Konsertsystemer

Hos Nordic Rentals og Konsertsystemer er medarbejderne nøglen til vores succes. Derfor er vi altid interesserede i at høre fra kompetente og engagerede personer, som ønsker at være en del af vores fremtidige rejse.
Du kan kontakte Nordic Rentals på +45 7026 5222 eller mail@nordic.dk, og Konsertsystemer på +47 22 22 20 00 eller post@konsertsystemer.no, så hører du fra os hurtigst muligt.

Ledige stillinger
I Nordic Rentals poster vi løbende ledige stillinger på vores sociale medier. Facebook, LinkedIn og Instagram.
Derudover er vi altid interesseret i freelancere.