Lydudlejning

Vi leverer vellyd til alle typer arrangementer. Det kan – populært sagt – hverken blive for småt eller for stort for os. Uanset om I skal bruge to højtalere og en mikrofon eller det komplette lydanlæg til en koncert, en konference eller et event, er vi en samarbejdspartner, som finder netop den løsning, der passer bedst til jeres behov.

Når I vil leje lydudstyr til en lidt større produktion, kender vi ofte det lokale, der er i spil. Med mange års udlejningshistorik har vi efterhånden været de fleste steder. Vi spørger nøje ind til arrangementets størrelse, antallet af deltagere og hvad lyden skal kunne. Vores topmotiverede og erfarne lydfolk hjælper jer gerne igennem alle faser – fra idé over projektering til udførelse. Vi kan fjerne hele den tekniske byrde fra jeres skuldre og sørge for, at alt fungerer, som det skal.

Udlejning af lydudstyr

Vi hører til blandt de største på det skandinaviske marked for lydudlejning til store lydproduktioner, koncerter, festivaler, teater og musicals. Det betyder, at vi både råder over rigeligt med udstyr af de mest efterspurgte mærker og besidder en knowhow, som hjælper jer til den helt rette løsning.

Kontakt os
Kontakt os i dag og få en snak om lydudlejning med vores erfarne team af lydteknikere. De hjælper dig til at få det helt rette lydudstyr til dit næste arrangement.
Ring 7026 5222 og lad os skabe din vellyd.

Tilbage