fbpx
 • English
 • Lydudlejning

  Lydudlejning | Udlejning af professionelt lydudstyr

  Nordic Rentals har professionelt lydudlejning til hvilket som helst arrangement. Få den helt rigtige løsning på lyd til dit næste møde, konference eller kongres.

  Vi er en af Skandinaviens største leverandører af lydudlejning til store lydproduktioner, koncerter, festivaler, teater og musicals. I vores afdeling for lydudlejning finder du lydudstyr i den nyeste teknologi sammen med et team af topmotiverede lydfolk, der kan hjælpe dig igennem alle faser.

  Vores program indholder højtalere og andet lydudstyr fra anerkendte producenter.

  Nordic Rentals tilbyder lydudlejning fra:

  Mixere: Mixere fra Midas Pro, Yamaha LS Series, Digico SD Series og Soundcraft Vi Series
  Højtalere: Højtalersystemer fra L-Acoustics, Adamson Systems og Electro-Voice
  Forstærkere: Forstærkerudstyr fra L-Acoustics og Lab Gruppen med flere
  Mikrofoner: Trådløse mikrofoner og in-ear systemer fra Shure og Sennheiser.

  Kontakt os i dag og få en snak om lydudlejning med vores professionelle lyd-team. De hjælper dig til at få det helt rigtige lydudstyr til dit næste arrangement.

  Ring 7026 5222 og få lyd på.

  Lys og Lydudlejning samlet

  Vi har udlejet lydudstyr til såvel store som små begivenheder i ind- og udland, og vores erfaring er din tryghed for en vellykket koncert, kongres eller andet, der kræver stærkt professionelt lydudstyr.

  Vi har leveret lyd til lydproduktioner samt begivenheder som feks Palmesus i Norge, Smukfest i Skanderborg, Grøn Koncert, Tinderbox og mange flere. Lydudlejning er en af vores største områder og udstyret er meget omfattende.

  Vores store lager af lydudstyr gør, at vi kan varetage hvilken som helst opgave indenfor lydudlejning. Vores veluddannede personale sørger for, at det hele virker, og du får leveret præcis det anlæg, der kræves for at dit arrangement bliver vellykket.

  Hos Nordic kan du leje professionelt lyd, lys, AV-udstyr og sceneudstyr på markedets bedste vilkår.

  Den gode lyd er en diskretionssag

  Lyd er på mange måder lig med diskretion. Den gode lyd formidler et budskab på effektiv og behagelig vis og lykkedes fuldt ud, når publikums fokus er på lydens indhold og ikke lydens form. Vi ved, hvor vigtig lyd er for et vellykket arrangement, og at ikke to arrangementer er ens. Derfor tilbyder vi også vores lydudlejning til netop din virksomhed.

  Diskretion er som sagt en vigtig faktor i det fysiske setup. Til en konference vil det eksempelvis betyde, at indlæg, stemningsmusik i pausen, digitale præsentationer og en afsluttende koncert med fuldt orkester alt sammen kan klares med et og samme lydanlæg. Ingen udskiftning, ingen forvirring. Bare god, effektfuld og diskret lyd.

  Skal vi hjælpe dig med at få lyd på dit event? Kontakt os i dag og få et tilbud på lyd og lydudlejning fra Nordic Rentals.