fbpx
  • English
  • TV shows

    Udstyr til TV shows og produktioner

    Vi har stor erfaring i udlejning og levering af teknisk udstyr til TV shows. Hos Nordic Rentals finder du et af Skandinaviens bredeste udvalg i udstyr til tv-verdenen. Vi udlejer professionelt lydudstyr, scenelys samt AV og scener til alle typer tv-produktioner i hele landet.

    Enhver TV-produktion kan blive en fiasko, hvis det tekniske fejler under optagelsen. Derfor er vores gennemtestede og professionelle udstyr et godt valg til din næste TV-produktion. Trådløse anlæg med små mikrofoner med optimal lydgengivelse igennem gode højtalere, giver værter og medvirkende rig mulighed for at udfolde sig i tale eller sang. Lyset, der kan være lige fra det konventionelle til det mere avancerede, danner den helt rigtige stemning på scenen og løfter showet endnu højere op. Med forskelligt AV udstyr kan der vises visuals, close-ups og lignende på scenen, og kun fantasien sætter grænsen for udfoldelse.

    Lad os rådgive og sparre omkring dit næste tv show. Vi kan selvfølgelig levere udstyret klar til brug, og vores uddannede personale kan gøre anlæggene klar til brug på scenen. Kontakt os i dag og få en tv-snak med en af vores eksperter på området. Ring 7026 5222 og få mere at vide om TV shows i samarbejde med os.